VsConsulting

HR & Consultancy

Thierry Van Steenbergen

Thierry Van Steenbergen

Mijn DNA leest betrokkenheid.
Na een opleiding in HR en Marketing, beklom ik stap voor stap de ladder in de bedrijfswereld. Van Sales tot HR, van Marketing tot Managing Director van een grote internationale speler. Persoonlijke groei met visie in een harde wereld van onderhandelen en presteren, leidde tot succes.

Mijn focus ligt op mensen. Mensen die de visie van het bedrijf delen, profileren zich resultaatgericht. Managers die niet luisteren, werken uiteindelijk met mensen die niets te vertellen hebben. In een digitaliserend tijdperk van verandering, blijft de mens centraal staan. Verandering kunnen en willen we niet tegenhouden. Verandering vertalen naar groei, is een kunst. Gemotiveerde mensen groeien nu eenmaal elke dag.

Ik zag elke trap op de ladder. Na meer dan twintig jaar werd het tijd om mijn rijke ervaring te vertalen naar consulting en advies. Mijn passie voor groei te vertalen naar uw succes. Mijn engagement is uw zuurstof.

VsConsulting leest betrokkenheid.
Recruitment, Change Management of Coaching, we vinden de schakel die u zoekt. De juiste persoon op de juiste plaats in uw bedrijf, dat is de kunst van correcte recruitering en coaching.

VsConsulting: focus on people. Graag tot binnenkort!